Ένας αξιαγάπητος δήμαρχος

2:49 π.μ. / Αναρτήθηκε από aspro provato /


Το Φαινόμενο 'Νικήτας Κακλαμάνης'


Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι από τους ανθρώπους που ομολογουμένως με έχουν μπερδέψει πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι συνειδητά μαλάκας ή ασυνείδητα. Μου δίνει την εντύπωση ότι του αρέσει να μας εκνευρίζει, ότι βγάζει περίεργα κόμπλεξ και ότι κολυμπάει στον αμοραλισμό. Κάτι μου λέει, επίσης, ότι στο δωμάτιό του έχει αφίσα του Τζωρτζ Μπους και βλέπει μανιακά δηλώσεις του στο youtube για να ξεσηκώνει ιδέες. Ακολουθεί λοιπόν μία επιλογή από δηλώσεις του Νικήτα που προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό και σκιαγραφούν τον απίθανο αυτό δήμαρχο.

          1. «Ακούω πολλούς να προσβλέπουν στην Ευρώπη για τη λύση του θέματος, όμως η Ευρώπη δεν έχει μέλλον, αν δεν πάψει να είναι η Φιλιππινέζα των Αμερικανών» (Εξαιρετική χρήση του όρου 'Φιλιππινέζα')
Για την ονομασία της ΠΓΔΜ 04.02.2008

          2. «Αυτοί που διαμαρτύρονται δεν σκέπτονται ότι η περιβαλλοντική ρύπανση με το να γυρνάνε τα αυτοκίνητα γύρω γύρω για να βρουν μια θέση, κι αυτή παράνομη, για να παρκάρουν είναι πάρα πολύ μεγαλύτερη»
Για το πάρκινγκ στην Πατησίων και Κύπρου 27.01.2009

          3. «Αφού λέτε ότι θέλετε το γήπεδο, μπορείτε να μας πείτε πού θέλετε να γίνει; Μήπως στον αέρα; Και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού θα τους πετάμε με αλεξίπτωτο; Δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού ακόμα δεν έχει αντιδράσει. Όταν αντιδράσει θα είναι σαν ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω» (Συγγνώμη αλλά τη θεωρώ εγκληματική, εμπρηστική και εντελώς αλήτικη δήλωση)
Για το γήπεδο του ΠΑΟ 16.12.2008

          4. «Στα εγκαίνια του γηπέδου θα τοποθετηθούν δύο στήλες, μία προς τιμήν εκείνων που εργάστηκαν για το εγχείρημα και μία δεύτερη για όσους το πολέμησαν...» («You are with us or against us» G.W. Bush
Για το γήπεδο του ΠΑΟ 15.01.2009

          5. «Σε πείσμα όσων δεν αγαπούν αυτή την πόλη, εμείς επιμένουμε να στολίζουμε και να γιορτάζουμε, γιατί τα παιδιά οφείλουν να ζήσουν τις στιγμές που τους στερήσαμε τις προηγούμενες ημέρες»
Για την αντίδραση της δημοτικής αρχής στα επεισόδια του Δεκέμβρη 27.12.2008

          6. «Τα δικά του κλειστά μάτια ας ανοίξουν για πάντα τα δικά μας» (Ε, ας τα ανοίξουν όμως)
Για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο στο 'Διάγγελμά' του προς το λαό της Αθήνας 08.12.2008Ετικέτες ,

4 σχόλια:

Comment by Βλαχοκυριλές on 8 Φεβρουαρίου 2009 - 3:54 μ.μ.

ένας... αξιαγάμητος δήμαρχος θα έλεγα με τη μεταφορική έννοια βεβαίως βεβαίως...

Comment by selina kyle on 9 Φεβρουαρίου 2009 - 1:07 μ.μ.

το φοβερό είναι ότι τα απανταχού κομματόσκυλα θα τον ψηφίσουν ξανά...

Comment by to τομάρι on 9 Μαρτίου 2009 - 4:19 μ.μ.

είναι συνειδητά ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Comment by Polykarpos on 9 Μαρτίου 2009 - 5:34 μ.μ.

Μια ακόμη μεγάλη προσωπικότητα της λαμπρής πολιτικής μας σκηνής (και δη της κυβερνώσας)

Δημοσίευση σχολίου